26.8.07

Fisu osterikastikkeessa

(Kyllä tähänkin vielä kuva tulee, kunhan kuvankäsittelyjononi vähän lyhenee)

Ostin pussillisen valmista osterikastiketta joskus kaupan alelaarista, ja nyt sille piti keksiä käyttö. Googlettelemalla törmäsin moniin naudanlihaohjeisiin, mutta kun meillä ei oikein noita liharuokia kovin usein harrasteta, etsin kasvista tai kalaa. Lopulta päädyin soveltamaan ja yhdistelemään kalaohjeita.

Tarvitset:
  • 400 g valkoista kalaa, vaikka kuhaa (me käytimme pangasiusta, kun sitä nyt halvalla sai)
  • Osterikastiketta
  • Porkkanan suikaloituna
  • Puoli purjoa pilkottuna
  • 1 rkl inkivääriä raastettuna
  • Valkosipulia pilkottuna
  • 2 punaista chiliä pilkottuna
  • Seesamiöljyä
Valele kala osterikastikkeella ja laita uuniin 200 asteeseen pariksikymmeneksi minuutiksi, tai kunnes valmista. Kalan ollessa uunissa kuullota valkosipulia öljyssä pannulla. Lisää chili ja inkivääri ja kääntele pari minuuttia. Lisää porkkanat ja purjot ja kääntele hetki. Kaada tarpeellinen määrä osterikastiketta päälle, lisää hieman vettä, jos tarvitset. Keittele, kunnes vihannekset ovat valmiita.

Ota kala uunista ja kaada vihanneskastike sen päälle. Tarjoa höyrytetyn riisin kanssa.

Ei kommentteja: