2.9.07

Fisu pinaattipeiton alla

Niin, jaa, valokuva.. Real Soon Now.

Tekipä taas mieli lohta, ja edellisenä alepäivänä sitä oli ostettu pakkaseen. Tietysti tuore on parempi, mutta näillä lohen hinnoilla ostan sitä pakastimeen aina, kun kilohinta hipoo sitä kymppiä. Pakastimesta löytyi lohen seuraksi kermapinaattia, eli pieniä pinaattimokkuloita, joissa on (ruoka)kermaa mukana.

  • 400 g lohifilettä
  • 300 g pakastekermapinaattia
  • sitruuna
  • mustapippuria
  • hieman suolaa
Asetin kalat uunivuokaan ja puristin sitruunamehua päälle. Jauhoin vähän mustapippuria ja sirotin ihan pikkuisen suolaa kalalle. Sulatin kermapinaattipalleroiset mikrossa ja lusikoin pinaattimössön kalan ylle. Sijoitin uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Kalan kanssa söimme perunamuusia ja ihania, pieniä ruusukaaleja, joita on taas ilmestynyt Schoolstraatin vihanneskauppiaalle. Meillä on täällä lähistöllä kaksi hedelmiin ja vihanneksiin erikoistunutta kauppaa. Molemmista saa myös hurjanhintaisia sieniä ja muuten täällä harvinaisia ruukkuyrttejä. Hieman halvempi vaihtoehto on ostaa vihannekset torstaisin torilta.

3 kommenttia:

Foody kirjoitti...

Hei!

Etsimme aktiivisia ruokablogaajia testikäyttäjiksi uudelle yhteisölliselle ruokasivustolle ennen sen avaamista isommalle joukolle. Mikäli haluaisit tutustua palveluun, jätä sähköpostisi osoitteessa www.foody.fi löytyvälle lomakkeelle niin toimitamme Sinulle tunnukset!

WhiteWolf kirjoitti...

Haeskelin netistä ruoka-aiheisia foorumeita, mutta en löytänyt yhtään hyvää paikkaa, joten päätimme kaverin kanssa tehdä foorumin kaikille ruokaa rakastaville (ja hiukan muillekkin). Olisi kiva jos voisit käväistä tutustumassa ja ehkä jopa jäädä tuottamaan sisältöä sivustolle. Aktiivisia käyttäjiä kaipaamme. Olisi suuri kunnia jos tulisit tutustumaan. :)

http://forum.unimaa.net

- Timppa

EtsiResepti kirjoitti...

Hei!

Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

Ystävällisin terveisin,

Ann-Sofi
Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no