Tänään emme ehtineet ruokakauppaan, joten illallinen piti kehittää siitä, mitä kaapeista löytyi. Onneksi löytyi spagettia, pinaattia ja kermaa. Sekä hiukan salottisipulia ja valkosipulia. Murskattu valkosipuli eli valkosipulipuristimesta tuleva on muuten hollanniksi "uit de pers"..
H pilkkoi pari pientä salottisipulia ja muutaman valkosipulinkynnen sekä sulatti pakkasesta 200g pakastepinaattia. Kuullotin sipulit pannulla öljyssä, lisäsin pinaatit ja reilun lorauksen kermaa. Maustoin aromisuolalla ja mustapippurilla. Lopuksi andanteksi eli al denteksi keitetty spagetti ja kastike sekaisin ja päälle hiukan juustoraastetta. Valmis!
2 kommenttia:
Kas sattumaa, mä tein eilen pinaattipastaa. Tosin siinä oli myös lohta, mutta enimmäkseen maistui pinaatilta. Eli oli hyvää.
Pinaatti ja lohi, hyvä yhdistelmä. Ostan täällä aika harvoin mitään lohta, koska se maksaa 19,80 kilo..
Lähetä kommentti