Kesä on mennyt reissatessa ja muiden ruokia syödessä. Nyt on taas arjen aika, ja ehkäpä ehtii ruokablogaamaankin. Tässä nyt yksi helppo parsakaaliruoka blogaustauon lopettajaisiksi.
Minulla on tapana leikellä lisukeparsakaalien jalat pieniksi paloiksi ja lykätä ne pakasterasiassa pakkaseen. Sitten aina välillä otan ne sieltä, lisään noin 400 g tuoretta parsakaalia ja teen keiton.
Tarvitset:
- parsakaalia jotain puoli kiloa
- kattilallinen vettä
- pari pientä sipulia (tai yksi iso)
- 2 kasvisliemikuutiota
- 2,5 dl ruokakermaa
- mustapippuria
2 kommenttia:
Haa, kiitos vinkistä. Olen tehnyt melkein tismalleen samanlaista sapuskaa ja se on yksi lempiruoistani, mutta sipulia en ole sinne keksinyt heittää, joten kokeilenpa ensi kerralla sipulin kanssa.
Vastavinkiksi: Jos tykkäät yrteistä, heitä sekaan myös vähän oreganoa ja/tai rakuunaa.
Jee, kiitos. Oreganosta ja rakuunasta kummastakin tykkään, ja niitä löytyy yleensä myös kaapista. Pitääpä kokeilla..
Lähetä kommentti